Over Intense Lifestyle Gym

Ik hou van mensen en ik hou van aanpakken

Cas

Ongeacht wat je doel ook is, samen komen we er zeker!

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, en daarom communiceer ik erg open en ben ik geïnteresseerd in jou als persoon!

Mijn trainingen kun je omschrijven als energiek, serieus en leerzaam. Uiteraard moet er ook plezier worden gemaakt tijdens het trainen, maar resultaat staat voorop!

Neem contact op met Cas

Wat is jouw verhaal?

Clinston

Als leefstijlcoach en personal trainer luister ik graag en aandachtig naar jouw verhaal, zodat we samen kunnen bouwen aan iets moois dat bij jou past.

Het is dus meer dan alleen trainen, zodat je fysiek en mentaal duurzaam resultaat kan behalen. De combinatie van jouw zelfkennis en onze expertise is de sleutel tot succes! Jij gaat het dus volhouden.

Met passie en plezier deel ik graag mijn kennis met jou.

Ik zie je snel!

Neem contact op met Clinston

Gino

Ik beoefen vanaf mijn 5e jaar verschillende vechtsporten maar mijn liefde ligt bij Kyokushin Karate. Deze stijl karate heeft me veel geleerd over toewijding, discipline en doorzettingsvermogen. Dit probeer ik als trainer en (vitaliteits)coach op jou over te brengen!

Door mijn positieve instelling staan mijn lessen garant voor plezier en het behalen van ieders doelen.
Neem contact op met Gino

Sepp

Als een veelzijdige sportliefhebber hecht ik enorm veel waarde aan kwaliteit, gevormd door mijn ervaring op diverse sportgebieden.

Als zowel personal trainer als groepslesinstructeur streef ik naar een perfecte balans tussen plezier en intensiteit in elke les.

Mijn enthousiasme en toewijding zijn mijn drijfveer om jou te begeleiden naar het bereiken van jouw fitnessdoelen. Samen gaan we voor succes, met een flinke dosis gezelligheid!

Neem contact op met Sepp

Jasper

Mensen motiveren daar haal ik energie uit!

Mijn enthousiasme voor sport heeft mij geïnspireerd personal trainer te worden. Dit doe ik met een glimlach en plezier, Naast personal trainer ben ik ook gepassioneerd groepsles instructeur en zorg ik ervoor dat je alles uit jezelf haalt.

Daarnaast ga ik verder studeren tot fysiotherapeut, hiermee streef ik ernaar mijn kennis over het menselijk lichaam uit te breiden en nieuwe vaardigheden te leren. Met deze kennis en vaardigheden wil ik in de toekomst een waardevolle bijdrage te leveren binnen Intense.

Neem contact op met Jasper

Dick

Ik geloof dat sport voor iedereen nodig en gezond is voor het fysieke en mentale. Daarom zijn mijn trainingen toegankelijk voor iedereen! Met een dosis humor en een lach gaan we op pad om jouw doel te behalen!

Voor ik de sport in ging strandde ik bijna door een burn-out. Deze periode heb ik, onder andere, veel aan sporten gehad. Mede daarom ben ik als coach de sport in gegaan om ook anderen te kunnen helpen!

Met mijn hulp is jouw doel: Dick voor mekaar!

Zullen we kennismaken om te zien of ik jou kan helpen? De eerste stap is simpel!

Neem contact op met Dick

Wil je bij ons komen trainen?

Reserveer een training via onderstaande knop.