Intense Lifestyle Gym Dordrecht boxing

Intense Boxing

Bij Intense Boxing staat het correct uitvoeren van bokscombinaties centraal. Hierbij wordt niet alleen gelet op de houding, maar wordt ook een correcte stand van de voeten tijdens het boksen aangeleerd. In deze les ligt de focus meer op het uitvoerende aspect dan op het cardio aspect. Intense Boxing is voor iedereen vanaf elk niveau toegankelijk, want tijdens deze les wordt er niet gespard.

Cardio Boxing

Leuk, uitdagend, leerzaam en Intense!

In tweetallen voer je om de beurt combinaties uit, afgewisseld met kracht of cardio oefeningen. Door de constante controle op techniek en uitvoering is de les Cardioboxing voor iedereen toegankelijk.

De combinaties worden op de handschoenen uitgevoerd, dus je hoeft niet bang te zijn voor fysiek contact zoals bij het sparren.

Intense Lifestyle Gym Dordrecht boksen
Intense Lifestyle Gym Dordrecht boxing

Boxing zaktraining

Zweten, moe worden, agressie eruit en een voldaan gevoel naderhand. Dat is de les Boxing zaktraining!

Van beginner tot gevorderd, iedereen kan zich bij ons lekker uitleven op een bokszak onder begeleiding van een professionele trainer met verstand van techniek en uitvoering!

Sla je calorieën en/of de druk van een lange werkdag er even lekker uit!

Wil je vaker bij ons trainen?

Dan is een abonnement of strippenkaart voordeliger.

Kickboxing zaktraining

Zoals bij de boxing zaktraining, kun je je in deze les helemaal uitleven!

Verschil is dat er bij de Kickboxing zaktraining ook gebruik wordt gemaakt van trappen, knietjes en elleboogstoten.

Lekker divers en onmetelijk Intense!

Intense Lifestyle Gym Dordrecht kickboxing bag
Intense Lifestyle Gym Dordrecht kickboxen

Kickboxing

Tijdens deze les leer je de fijnere kneepjes van van zowel het Boksen als het Kickboksen!

Onze ervaren trainers leren je alles wat je weten moet om zowel technisch als fysiek beter te worden!

Je krijgt een uitgebreidere uitleg over de bewegingsmotorieken en kan deze met een partner oefenen onder het toeziend oog van een trainer met wedstrijdervaring!

Intense Cardio

De naam zegt het al. Cardiotraining met o.a. High Intensity Interval Training (HIIT), Tabata!

Met een hoge intensiteit voer je diverse oefeningen uit met daartussen een zeer korte rustperiode. Je traint hier zowel je uithoudingsvermogen als wel je krachtopbouw.

Je zult gebruik maken van diverse materialen om binnen korte tijd helemaal uitgeput en tevreden naar huis te kunnen!

Altijd divers, altijd Intense!

Intense Lifestyle Gym Dordrecht groepslessen
Intense Lifestyle Gym Dordrecht reserveren

Intense BBB

(Billen, Benen, Buik) is een workout met de focus op drie grote en belangrijke spiergroepen.

Tijdens Intese BBB train je je jouw beenspieren, bilspieren en buikspieren. We doen veel herhalingen om jouw spieren te prikkelen. Daarmee focussen we ons niet alleen op spiergroei maar ook op spierversteviging.

Naast het kracht aspect zit er ook een vorm van cardiotraining in, dus ook de conditie wordt gestimuleerd.

De oefeningen tijdens Intense BBB zullen er dus aan bijdragen dat jouw benen, billen en buik steviger en strakker worden.

BBB is populair bij zowel mannen als vrouwen, omdat de meeste mannen en vrouwen deze “zones” willen aanpakken. Iedereen kan meedoen, je bepaalt uiteindelijk zelf je eigen trainingsintensiteit.

Intense krachtige BBB!

Intense Lower Body

Oefeningen voor het onderlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de onderrug, heupen, bilspieren en benen. Oefeningen voor het onderlichaam omvatten lunges, squats, deadlifts en meer. Door uw onderlichaam te trainen, bouwt u fundamentele kracht op voor dagelijkse bewegingen. Beenoefeningen helpen ook om uw trainingsroutine in evenwicht te brengen, waardoor u spieren, stabiliteit en snelheid in uw onderlichaam opbouwt.

Intense Lifestyle Gym Dordrecht lower body
Intense Lifestyle Gym Dordrecht upper body

Intense Upper Body

Oefeningen voor het bovenlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de bovenrug, borst, rompkracht/buikspieren en armen. Oefeningen voor het bovenlichaam omvatten duw-, trekbewegingen, buikspieroefeningen en meer. Door uw bovenlichaam te trainen, bouwt u fundamentele kracht op voor dagelijkse bewegingen. Je botten worden sterker en je hebt meer energie! Je wordt Intense sterker en strakker!

Wil je vaker bij ons trainen?

Dan is een abonnement of strippenkaart voordeliger.

Intense Steps

Stap in de wereld van aerobic steps, de veelzijdige workout die geschikt is voor iedereen!

Met eenvoudige stappen verhoog je je hartslag, verbeter je je conditie en verbrand je calorieën op een leuke manier. Of je nu een beginner bent of een fitnessfanaat, de aerobic step maakt het mogelijk om op jouw niveau te trainen.

Wat zijn de voordelen?

Met voordelen zoals het versterken van je spieren, het verbeteren van je coördinatie en het verbranden van calorieën is deze workout de ideale keuze voor een gezonde en actieve levensstijl.

Ontdek hoe aerobic steps een toegankelijke en effectieve manier bieden om aan je fitnessdoelen te werken, terwijl je geniet van een energieke workout op muziek!

intense lifestyle gym dordrecht diensten intense full body training

Intense Kracht

Een workout waarbij we de boven- en onderlichaam trainen. Met als doel sterker worden, afslanken en spieropbouw.

Oefeningen voor het onderlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de onderrug, heupen, bilspieren en benen.

Oefeningen voor het bovenlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de bovenrug, borst, rompkracht/buikspieren en armen.

Door je boven- en onderlichaam te trainen, bouw je fundamentele kracht op voor dagelijkse bewegingen. Je botten worden sterker en je hebt meer energie!

Je wordt intense sterker en strakker!

Kids FIT

Tijdens de kidsFIT lessen gaan de kids op een leuke en speelse manier aan de gang met gymnastiek en bewegen! De lessen bestaan voornamelijk uit een combinatie van kickboksen en bootcamp. Zo kunnen de kids zich helemaal uitleven op de bokspalen. Spel en plezier staan bovenop. De bokspaal is slechts een tool om de energie kwijt te kunnen. Alles gebeurt op een speelse manier met een gedoseerde intensiteit! De kidsFIT lessen zullen altijd afgesloten worden met een momentje waarop de kinderen weer volledig tot rust kunnen komen.

De algemene fysieke en mentale gezondheid van het kind:
– Bewegend leren
– Ontwikkelen van motorische vaardigheden
– Het verbeteren van het evenwicht
– Het verbeteren van de grove motoriek
– Ontwikkelen van spierkracht
– Het leren ontspannen en loslaten van dingen
– Meer zelfvertrouwen, kracht en uithoudingsvermogen.

Leeftijd vanaf 6 jaar tot 14 jaar.

intense lifestyle gym dordrecht diensten kids fit kickboxing
intense lifestyle gym dordrecht diensten kids fit kickboxing

Ouders FIT

Tijdens OudersFit! kunnen ouders/verzorgers zelfstandig sporten in onze gezellige gym. Wij helpen jullie op weg met een trainingsschema dat gerelateerd is aan jouw doelen.

Ben je voor het eerst? Geen probleem! Wij begeleiden je door de oefeningen zodat je daarna veilig en verantwoord aan de slag kan.

We hanteren een 4-rittenkaart (6 weken geldig). Alle familie-/gezinsleden kunnen hiervan gebruik maken. De kosten zijn 1 rit p.p.

Boek je les, neem een handdoek en flesje water mee, pak je trainingsschema en ga aan de slag, terwijl je kids ook sporten! Een Win Win situatie toch?

Intense Yoga

Yoga, een eeuwenoude practice die lichaam en geest verenigt, biedt talloze voordelen.

Intense Yoga
Door middel van houdingen (asana’s), ademhalingsoefeningen en meditatie bevordert deze les flexibiliteit, kracht en balans in het lichaam.

Het helpt bij het verminderen van stress, het verbeteren van de concentratie en het bevorderen van innerlijke rust en welzijn. Regelmatige beoefening ondersteunt het verminderen van angst, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verlichten van fysieke spanning.

Intense yoga is niet alleen een lichamelijke oefening, maar ook een pad naar innerlijke groei en harmonie.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op