Groepslessen

Intense Lifestyle Gym Dordrecht boxing

Intense Boxing

Bij Intense Boxing staat het correct uitvoeren van bokscombinaties centraal. Hierbij wordt niet alleen gelet op de houding, maar wordt ook een correcte stand van de voeten tijdens het boksen aangeleerd. In deze les ligt de focus meer op het uitvoerende aspect dan op het cardio aspect. Intense Boxing is voor iedereen vanaf elk niveau toegankelijk, want tijdens deze les wordt er niet gespard.

Intense Cardio Boxing

Leuk, uitdagend, leerzaam en Intense! In tweetallen voer je om de beurt combinaties uit, afgewisseld met kracht of cardio oefeningen. Door de constante controle op techniek en uitvoering is de les Cardioboxing voor iedereen toegankelijk. De combinaties worden op de handschoenen uitgevoerd, dus je hoeft niet bang te zijn voor fysiek contact zoals bij het sparren.

Intense Lifestyle Gym Dordrecht boksen
Intense Lifestyle Gym Dordrecht boxing

Intense Boxing Bag

Zweten, moe worden, agressie eruit en een voldaan gevoel naderhand. Dat is de les Boxingbag! Van beginner tot gevorderd, iedereen kan zich bij ons lekker uitleven op een bokszak onder begeleiding van een professionele trainer met verstand van techniek en uitvoering! Sla je calorie├źn en of de druk van een lange werkdag er even lekker uit!

Wil je vaker bij ons trainen?

Dan is een abonnement of strippenkaart voordeliger.

Intense Kickboxing Bag

Zoals bij de boxing bag training, kun je je in deze les helemaal uitleven! Verschil is dat er bij de Kickboxing bag training ook gebruik wordt gemaakt van trappen, knietjes en elleboogstoten. Lekker divers en onmetelijk Intense!

Intense Lifestyle Gym Dordrecht kickboxing bag
Intense Lifestyle Gym Dordrecht kickboxen

Intense Technisch (Kick)Boxing

Tijdens deze les leer je de fijnere kneepjes van van zowel het Boksen als het Kickboksen! Onze ervaren trainers leren je alles wat je weten moet om zowel technisch als fysiek beter te worden! Je krijgt een uitgebreidere uitleg over de bewegingsmotorieken en kan deze metv een partner oefenen onder het toeziend oog van een trainer met wedstrijdervaring!

COMING SOON

Intense HIIT

De naam zegt het al. High Intensity Interval Training! Met een hoge intensiteit voer je diverse oefeningen uit met daartussen een zeer korte rustperiode. Je traint hier zowel je uithoudingsvermogen als wel je krachtopbouw. Je zult gebruik maken van diverse materialen om binnen korte tijd helemaal uitgeput en tevreden naar huis te kunnen! Altijd divers, altijd Intense!

Intense Lifestyle Gym Dordrecht groepslessen
Intense Lifestyle Gym Dordrecht reserveren

Intense BBB

(Billen, Benen, Buik) is een workout met de focus op drie grote en belangrijke spiergroepen. Tijdens Intese BBB train je je jouw beenspieren, bilspieren en buikspieren met bodyweight (zonder extra gewicht). We doen veel herhalingen om jouw spieren te prikkelen. Daarmee focussen we ons niet alleen op spiergroei maar ook op spierversteviging. Naast het kracht aspect zit er ook een vorm van cardiotraining in, dus ook de conditie wordt gestimuleerd. De oefeningen tijdens Intense BBB zullen er dus aan bijdragen dat jouw benen, billen en buik steviger en strakker worden.

BBB is populair bij zowel mannen als vrouwen, omdat de meeste mannen en vrouwen deze “zones” willen aanpakken. Iedereen kan meedoen, je bepaalt uiteindelijk zelf je eigen trainingsintensiteit. De deelnemers kunnen de oefeningen dus met een hogere intensiteit doen om het zwaarder te maken.
Iedereen kan dus meedoen of je nu beginnende,- of ervarende sporter bent.

Intense Lower Body

Oefeningen voor het onderlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de onderrug, heupen, bilspieren en benen. Oefeningen voor het onderlichaam omvatten lunges, squats, deadlifts en meer. Door uw onderlichaam te trainen, bouwt u fundamentele kracht op voor dagelijkse bewegingen. Beenoefeningen helpen ook om uw trainingsroutine in evenwicht te brengen, waardoor u spieren, stabiliteit en snelheid in uw onderlichaam opbouwt.

Intense Lifestyle Gym Dordrecht lower body
Intense Lifestyle Gym Dordrecht upper body

Intense Upper Body

Oefeningen voor het bovenlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de bovenrug, borst, rompkracht/buikspieren en armen. Oefeningen voor het bovenlichaam omvatten duw-, trekbewegingen, buikspieroefeningen en meer. Door uw bovenlichaam te trainen, bouwt u fundamentele kracht op voor dagelijkse bewegingen. Je botten worden sterker en je hebt meer energie! Je wordt Intense sterker en strakker!

Wil je vaker bij ons trainen?

Dan is een abonnement of strippenkaart voordeliger.

Intense Bootcamp

Intense bootcamp! De outdoor bootcamp van Dordrecht. Een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een van onze trainers. Het doel is om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. In de buitenlucht werken aan jouw conditie en je grenzen verleggen.

Intense Lifestyle Gym Dordrecht bootcamp
intense lifestyle gym dordrecht diensten intense full body training

Intense full body

Een workout waarbij we de boven- en onderlichaam trainen. Met als doel sterker worden, afslanken en spieropbouw. Oefeningen voor het onderlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de onderrug, heupen, bilspieren en benen. Oefeningen voor het onderlichaam omvatten lunges, squats, deadlifts en meer. Beenoefeningen helpen ook om je trainingsroutine in evenwicht te brengen, waardoor je spieren, stabiliteit en snelheid in je onderlichaam opbouwt. Oefeningen voor het bovenlichaam zijn ontworpen om kracht op te bouwen in de bovenrug, borst, roepkracht/buikspieren en armen. Oefeningen voor het bovenlichaam omvatten duw-, trekbewegingen, buikspieroefeningen en meer. Door je boven- en onderlichaam te trainen, bouw je fundamentele kracht op voor dagelijkse bewegingen. Je botten worden sterker en je hebt meer energie! Je wordt intense sterker en strakker!

Kids fit

Tijdens de kidsfit lessen gaan de kids op een leuke en speelse manier aan de gang met gymnastiek en bewegen! De lessen bestaan voornamelijk uit een combinatie van kickboksen en bootcamp. Zo kunnen de kids zich helemaal uitleven op de bokspalen. Spel en plezier staan bovenop. De bokspaal is slechts een tool om de energie kwijt te kunnen. Alles gebeurt op een speelse manier met een gedoseerde intensiteit! De kidsfit lessen zullen altijd afgesloten worden met een momentje waarop de kinderen weer volledig tot rust kunnen komen.

De algemene fysieke en mentale gezondheid van het kind:
– Bewegend leren
– Ontwikkelen van motorische vaardigheden
– Het verbeteren van het evenwicht
– Het verbeteren van de grove motoriek
– Ontwikkelen van spierkracht
– Het leren ontspannen en loslaten van dingen
– Meer zelfvertrouwen, kracht en uithoudingsvermogen.

Leeftijd vanaf 6 jaar tot 14 jaar.

COMING SOON

intense lifestyle gym dordrecht diensten kids fit kickboxing

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons op.

Neem contact met ons op