Leefstijl Coaching

(online) Leefstijl Coaching

Wil je hulp bij een duurzame verandering in je levensstijl? Dan is leefstijlcoaching de sleutel tot het realiseren van je doelen en het verbeteren van je algehele welzijn.

Leefstijlcoaching is meer dan alleen advies geven over voeding en beweging. Het omvat een holistische benadering waarbij we samen kijken naar verschillende aspecten van je leven, zoals voeding, lichaamsbeweging, slaappatronen, stressmanagement en mentale gezondheid.

Tijdens leefstijlcoaching sessies gaan we samen op ontdekkingsreis naar wat voor jou werkt. We stellen realistische doelen op en ontwikkelen een gepersonaliseerd plan dat past bij jouw behoeften, voorkeuren en levensstijl.

Door middel van regelmatige sessies bied ik je ondersteuning, motivatie en begeleiding om de nodige veranderingen door te voeren en obstakels te overwinnen. Samen werken we aan het opbouwen van gezonde gewoonten die je op lange termijn kunt volhouden.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt hebben, stress wilt verminderen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, leefstijlcoaching kan je helpen om je doelen te bereiken en een evenwichtiger en gelukkiger leven te leiden.

Als geregistreerd lid van het Kwaliteitsregister BLCN/KABIZ ben ik toegewijd aan het bieden van hoogwaardige leefstijlcoaching die voldoet aan de hoogste professionele normen. Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent en dat ik je zal helpen om het beste uit jezelf te halen. Clinston BLCN Leefstijlcoach

Dus als je klaar bent om de controle over je gezondheid en welzijn terug te nemen, nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om samen met mij op reis te gaan naar een gezonder en gelukkiger leven.

Ik hoor graag van je!
Clinston

Voordelen Leefstijl Coaching

  • Gezondere levensstijl
  • Gewichtsbeheersing
  • Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame verandering
  • Stressvermindering
  • Verhoogd welzijn
  • Maatwerk

Aanbod en tarieven

Wat kost het?

Dat is helemaal geen gekke vraag! Ik wind er dan ook geen doekjes omheen en heb liever dat je, voordat je contact met ons op neemt, weet waar je aan moet denken. Hieronder hebben we zo duidelijk mogelijk de prijzen uiteen gezet. De gehanteerde tarieven zijn gemiddeld voor wat een leefstijlcoach hanteert.

Kennismaking (30 min)

Tijdens dit gesprek luister ik graag naar jouw verhaal. Daarnaast vertel ik wat mijn visie is en wat mijn werkwijze is. Na dit gesprek maken we beide de keuze of we het coachingstraject gaan starten.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Waar?

  • Face to face op ons praktijk in Dordrecht. Anders via telefoon of online via Zoom.

Intakegesprek (60 min)

Tijdens het intakegesprek gaan we jouw huidige situatie bespreken. Daarnaast gaan we jouw doelen (sub en einddoel(en)) formuleren en ga ik je gewicht en buikomtrek meten. Indien nodig krijg je van mij een dagboek mee. Deze evalueren we in het volgende gesprek.

Kosten: € 72,50

Waar?

  • Face to face op ons praktijk in Dordrecht. Anders via telefoon of online via Zoom.

Vervolgconsult (60 min)

Tijdens de vervolggesprekken gaan we jouw doelen evalueren en zo nodig bijstellen.

Kosten: € 72,50

 

 

Waar?

  • Face to face op mijn praktijk in Dordrecht. Anders via telefoon of online via Zoom.

Pakketten

Pakket 1

Dit pakket bestaat uit 4 consulten (60 min).

Kosten: € 285,-

Pakket 2

Dit pakket bestaat uit 7 consulten (60 min) en een evaluatieconsult 3 maanden na afsluiting (gratis).

Kosten: € 495,-

Pakket 3

Dit pakket bestaat uit 10 consulten (60 min) en een evaluatieconsult 3 maanden na afsluiting (gratis).

Kosten: € 695,-

Investering

Deze kosten zijn een investering in jouw toekomst. Met mijn coaching leer je vaardigheden die je je leven lang kunt toepassen.

Omdat elk traject uniek is, kan ik vooraf geen definitieve prijsopgave geven.

Aangesloten bij

Een coachingstraject is maatwerk en bij Intense Leefstijlcoaching wordt er naar jouw wensen en doelen gekeken om vanuit de huidige situatie een gezonde leefstijl te creëren en te behouden.