Over intense lifestyle gym

Ik hou van mensen en ik hou van aanpakken

Cas

Ongeacht wat je doel ook is, samen komen we er zeker! Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, en daarom communiceer ik erg open en ben ik geïnteresseerd in jou als persoon! Mijn trainingen kun je omschrijven als energiek, serieus en leerzaam. Uiteraard moet er ook plezier worden gemaakt tijdens het trainen, maar resultaat staat voorop!

Neem contact op met Cas

Wat is jouw verhaal?

Clinston

Ik luister graag en aandachtig, zodat we samen kunnen bouwen aan iets moois wat bij jou past. Het is dus meer dan alleen trainen anders kan jij je doelen niet behalen. De combinatie van jouw zelfkennis en onze expertise is de sleutel tot succes! Je gaat het dus volhouden. Met passie en plezier deel ik graag mijn kennis met jou.

Neem contact op met Clinston

Wil je bij ons komen trainen?

Reserveer een training via onderstaande knop.